Over Ons

Even voorstellen

Mijn naam is Henry van der Sluys, geboren in Monnickendam.

Al ruim 15 jaar verzorg ik podologie in Zoetermeer. Tevens ben ik in het bezit van het certificaat zorgschoenspecialist, dit is voor het aanmeten van semi-orthopedisch schoeisel.

De opleiding registerpodoloog heeft de mogelijkheid om je expertise te verbreden. Zodoende heb ik de module zorgschoenspecialisme en echografie voor voet en enkel gedaan.

Vanaf 2003 is mijn praktijk gevestigd in Optimum Zoetermeer (voormalig para-medisch centrum Second Care) te Zoetermeer en vanaf 2008  ben ik ook werkzaam in Bleiswijk en Bergschenhoek. De huidige locaties in Lansingerland zijn gezondheidscentrum De Tuinen te Bleiswijk en gezondheidscentrum Parkzoom te Bergschenhoek.

Zelf houd ik erg van wandelen in de natuur. Hierdoor weet ik wat het is om belemmering te ondervinden van pijnlijke voeten. Nog voordat ik registerpodoloog werd was ik mij hiervan bewust. Daardoor raakte ik extra gemotiveerd om de mens via  inlays (steunzolen) en schoenadvies mobiel te houden, want ons lichaam is gemaakt om te bewegen (zie ook onze link “stappen naar gezondheid”)

Het leuke van registerpodoloog en podoposturaal therapeut is, dat je ook regelmatig contacten hebt met andere medische disciplines, zoals bijvoorbeeld de (medisch)pedicure  en de oefen- en fysiotherapeut.

Voeten zijn erg interessant, het hele lichaam is gebaat bij een goede en gezonde voetstand.

podo-start_1

Henry van der sluys

Uw Registerpodoloog

Introductievideo

Even voorstellen