Tarieven en vergoedingen

Tarieven

Dienst of Product Tarief
Podologisch Onderzoek Nieuwe Cliënt € 113,-
Podologisch Onderzoek Bestaande Cliënt € 90,50
Inlays € 154,50/ € 167,50 (door complexiteit van de zool kan de prijs verschillen)
Nacontrole € 45,00
Nacontrole Klein € 22,50

Voor een bestelling van een extra paar inlays buiten het onderzoek of consulttijd om betaalt u naast de inlays € 19,50 administratiekosten.

Verzuimconsult:  bij het niet nakomen van uw afspraak kunnen wij een deel van de consulttijd aan u doorberekenen (€ 22,50  tot € 50,00). Zorgt u alstublieft voor een tijdige afmelding, 24 uur van te voren.

Vergoedingen

Geheel verzekerd

Bent u geheel verzekerd en kunnen wij rechtstreeks declareren? Dan ontvangt u geen nota.

Kunnen wij niet rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekeraar dan zult u de gehele nota ontvangen. Deze kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.

Gedeeltelijk verzekerd

Bent u gedeeltelijk verzekerd en kunnen wij rechtstreeks declareren? Dan ontvangt u van onze debiteurenbeheerder DirectPay de restnota zodra uw verzekeraar heeft uitgekeerd. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen.

Niet verzekerd

Bent u niet verzekerd? Dan ontvangt u binnen één tot twee weken na uw bezoek aan ons de nota van onze debiteurenbeheerder DirectPay. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we een vergoedingswidget beschikbaar. Selecteer hier onder uw zorgverzekeraar en polis om te kijken of uw behandeling vergoed wordt.